STAK INVITEREDE 80 STUDERENDE TIL EN KULTUREL FREDAGSBAR I NOVEMBER 2016
Hvorfor STAK // BAR?
2017 er et af de mest interessante kulturår i Danmark nogensinde, i og med Aarhus skal være europæisk kulturhovedstad. Desværre har mange studerende svært ved at finde sin rolle i de mange kulturelle muligheder. I STAK forsøger vi at ændre på det ved at "gentænke", hvordan studerende i og omkring Aarhus kan blive introduceret til kommende kulturelle initiativer og begivenheder.
For at kunne gøre det har vi skabt STAK // BAR. En tilbagevendende begivenhed, som denne gang blev afholdt i Filmbyen Aarhus.
STAK // BAR drejer sig om dynamiske præsentationer fra kulturelle aktører i Aarhus 2017, med det formål at introducere studerende til de mange inspirerende og kreative initiativer på programmet i 2017, og ikke mindst de studerendes mulighed for selv at deltage aktivt i disse. Som vores tidligere Kulturminister siger i introduktionen til programmet
for Aarhus 2017: "Kunst og kultur kan binde os sammen i nye fællesskaber. Kunst og kultur kan forandre verden. Men det kan ikke ske uden vores deltagelse."

Vi inviterer dig til at deltage i vores næste STAK // BAR,
and the possible discovery of your role in Aarhus 2017 European Capital Of Culture.