STAK SØGER
NYE FOLK TIL ARBEJDSGRUPPEN
Er det dig vi søger i STAK?
Vil du tage del i skabelsen af et eksperimentarium, der både forbinder studerende og erhvervslivet og på samme tid skaber et rum for studerende til at udvikle egne projekter? – Så er det måske dig vi søger i STAK!

STAK (Studenter Task Force for Kreativitet) er en selvstændig studenterforening med base på Sydhavnen i Aarhus og lige nu søger vi nye skarpe hjerner til at udvikle alverdens projekter heriblandt vores opkommende eksperimentarium!

I STAK arbejder vi for at skabe en bedre studiekultur i Aarhus og af samme grund er det vigtigt, at du selv er studerende. I øjeblikket arbejder vi benhårdt med at skabe en mere tværfaglig og innovativ studiekultur, hvor forskellige fagligheder kan arbejde sammen på tværs af fakulteter – vi mener nemlig ikke at innovative løsninger og tankegange er forbeholdt visse studier, men findes i alle fagligheder.
Det 3. Rum
I øjeblikket arbejder vi intenst på at kreere et eksperimentarium kaldet Det 3. Rum, hvilken har fysisk base hos Frontløberne på Sydhavnen. Formålet med dette eksperimentarium er at skabe et kreativt rum, hvis kerneværdier er Fejlmodighed, Engagement og Fællesskaber. Som medlem af STAKs arbejdsgruppe vil du spille en essentiel rolle i udviklingen og afviklingen af indhold til Det 3. Rum. Du vil få mulighed for at gøre idé til virkelighed og udvikle stærke kompetencer indenfor følgende:
 • Projektudvikling, -koordinering og -ledelse

 • Kreativ idéudvikling

 • Fondssøgning
  • Facilitering og formidling

  • Kommunikation og branding

  • Frivillighed og aktørsamarbejde
  Vi søger dig, som kan nikke genkendende til ovenstående, men som også er passioneret for at engagere sig i projekter og fællesskaber. I arbejdsgruppen er der plads til at udvikle sig både fagligt og socialt, hvortil at den kreative del af hjernen kan få frit spil! Hos STAK får du nemlig muligheden for at følge projekter fra start til slut og kreativ frihed til at sætte dit helt eget præg på projekterne.
  Lyder dette som noget for dig, vil vi rigtig gerne høre fra dig!
  Send dit CV og en kort motiveret ansøgning inden d. 30/11-2019
  For mere information om stillingen kan der rettes henvendelse til:

  Freja Trinnerup Devantié: fdevantie@stakaarhus.dk tlf.: +45 26111638