BRÆNDER DU FOR KREATIVITET, ENTREPRENØRSKAB OG TVÆRFAGLIG PROJEKTMAGERI?
Er det dig vi søger i STAK?
Har du lyst til at være med til at skabe et tværfagligt eksperimentarium, der forbinder studerende og kultur- og erhvervslivet og som også skaber rum for at studerende kan udvikle egne projekter på tværs af fagligheder? – Så er det måske dig, vi søger i STAK!

STAK (Studenter Task Force for Kreativitet) er en selvstændig studenterforening med base i det kreative miljø på Sydhavnen i Aarhus. Vi søger lige nu nye skarpe og skæve hjerner til at udvikle alverdens projekter, heriblandt også vores opkommende eksperimentarium!

I STAK kæmper vi for at skabe en bedre og mere fagligt divers studiekultur i Aarhus og af samme grund er det vigtigt, at du selv er studerende. I øjeblikket arbejder vi benhårdt med at skabe en mere tværfaglig og innovativ studiekultur, hvor forskellige fagligheder kan arbejde sammen på tværs af uddannelser.

Vi mener nemlig ikke at innovativ tænkning og kreativt gå-på-mod er noget, der kun tilhører nogle studieretninger, men tværtimod er kvaliteter som findes i ALLE fagligheder.
Det 3. Rum
I øjeblikket arbejder vi på et eksperimentarium kaldet Det 3. Rum, hvilken har fysisk base hos Frontløberne på Sydhavnen. Formålet med eksperimentariet er at skabe et kreativt frirum, hvis kerneværdier er Fejlmodighed, Engagement og Fællesskaber. Som medlem af STAKs arbejdsgruppe vil du spille en central rolle i udviklingen og afviklingen af indhold til Det 3. Rum. Du vil få mulighed for at være med i hele projektprocessen og udvikle stærke kompetencer indenfor følgende:
 • Projektudvikling, -koordinering og -ledelse

 • Kreativ idéudvikling

 • Fondssøgning
  • Undervisning, workshopfacilitering, eventudvikling og formidling
  • Kommunikation og branding

  • Frivillighed og aktørsamarbejde
  Vi søger dig, der har mod på at prøve kræfter med disse felter og som har passion for skæve projekter og tværfaglige fællesskaber. I vores arbejdsgruppe er der plads til at vokse både fagligt og socialt og til at sætte skabertrangen fri. Hos os får du nemlig muligheden for at være med til at forme projekterne hele vejen fra start til slut og kreativ frihed til at sætte dit helt eget præg på projekterne!
  Lyder dette som noget for dig, vil vi rigtig gerne høre fra dig!
  Send dit CV og en kort motiveret ansøgning inden d. 22/03-2020
  For at blive en del af arbejdsgruppen skal du selv være studerende og kunne afsætte ca. 3 timer om ugen til arbejdsgruppens faste ugemøde. Herudover kan der også forekomme hjemmearbejde i de perioder, hvor vi afvikler større projekter. Stillingen er i udgangspunktet frivillig, men lønnes i det omfang, at der skaffes funding hertil.

  For mere information om stillingen kan der rettes henvendelse til:

  Sofie Reimer-Walsted: sreimer-walsted@stakaarhus.dk tlf.: +45 60571193

  Frederik Kold Knudsen: fknudsen@stakaarhus.dk tlf.: +45 24837985