STAK SØGER
NYE MEDLEMMER TIL ARBEJDSGRUPPEN

1
Er du lige, hvad vi mangler?
Har du lyst til at være med til at sætte dagsordenen for en forståelse af studerende som fremtidens kreative og innovative styrke? Brænder du for kulturel entreprenørskab og innovative og kreative processer? Er du handlekraftig og har mod på at arbejde tværfagligt og eksperimenterende sammen med en mangfoldig gruppe af ligesindede studerende?

I STAK (Studenter Task Force for Kreativitet) arbejdsgruppen søger vi lige nu engagerede studerende fra alle Aarhus' uddannelsesinstitutioner, som brænder for kultur, innovation, entreprenørskab, medier, uddannelse, kommunikation, organisering og events.

2
Hvem er STAK?
Vi er et selvstændigt Studenter Task Force for Kreativitet bestående af en gruppe Aarhus studerende med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi så dagens lys i 2016 som et samarbejde mellem Aarhus Universitet, VIA University College og Aarhus 2017 og arbejder i dag stadig på at styrke det tværfaglige fællesskab på tværs af både institutioner og organisationer.

Vores mål er at engagere de studerende i de kreative vækstmiljøer og styrke de studerendes stemme i Aarhus. Vi skaber opmærksomhed omkring kreativitet, innovationslyst og entreprenørånd som tilhørende alle studerende, uanset uddannelsesmæssig baggrund. Vores projekter og indsatser fokuserer på at involvere en bred og nuanceret palette af både studerende, erhverv, organisationer og det kommunale, som en måde at bygge bro mellem de forskellige aktører.

Vi kobler uddannelse med kreative erhverv ved at udvikle, planlægge og afvikle events og projekter, der blandt andet har til formål at opbygge og styrke det tværfaglige netværk mellem studerende og relevante erhvervsmæssige samarbejdspartnere.

Som en del af STAKs arbejdsgruppe får du mulighed for at sætte dit eget præg på STAK og prøve kræfter med både ide- og projektudvikling, -koordinering og -afvikling. Mere specifikt vil du også få mulighed for at udvikle og arbejde med uddannelsesforløb og -indsatser. Derudover vil du også kunne iværksætte og udvikle dine kompetencer indenfor blandt andet eventplanlægning, funding, medie og kommunikation.

Du bliver del af et stærkt, kreativt og innovativt tværfagligt fællesskab, hvor der er højt til loftet, plads til diskussion og debat, og mulighed for at eksperimentere og afprøve nye skøre ideer.
Skriv til os, hvis:

 • Du har lyst til at engagere dig i Aarhus' kreative og innovative vækstmiljøer.

 • Du har en interesse for og lyst til at fordybe dig i kulturlivet.

 • Du brænder for at sprede budskabet om, at kreativitet, entreprenørånd og innovationslyst er kvaliteter, der tilhører alle studerende, uanset uddannelsesbaggrund.  • Du er interesseret i at sætte dine kompetencer indenfor projektledelse, eventudvikling, presse, kommunikation eller andre spændende felter i spil i et spændende og omskifteligt tværfagligt miljø.

  • Du har lyst til og mod på at være med til at præge og videreudvikle STAK som organisation.

  3
  Praktisk
  Ansøgning og CV sendes til: openings@stakaarhus.dk

  Ansøgningsfristen er d. 15. august 2018 og er med start fra d. 3. september 2018. Du forpligter dig som medlem til et helt semester ad gangen.

  Stillingen er i udgangspunktet frivillig, men lønnes efter studenterlønstakst i det omfang, at der skaffes funding hertil.

  For mere information om stillingen kan der rettes henvendelse til:

  Sofie Reimer-Walsted: sreimer-walsted@stakaarhus.dk tlf.: +45 60571193

  Frederik Kold Knudsen: fknudsen@stakaarhus.dk tlf.: +45 24837985
  HIV FAT I OS!
  SEND OS dit cv og EN personlig ANSØGNING