Sommerskole 2019
I august 2019 havde STAK æren af at afvikle et 5 ECTS-points sommerskoleforløb på VIA Aarhus med titlen Deep Dive Into Entrepreneurship. Med 16 studerende fra hele verden udforskede vi entreprenørskabets mange facetter med aktivt medborgerskab som kreativt benspænd.

Et af STAKs brændende ønsker med dette forløb var at sætte skarpt fokus på innovationsprocesser og udfordre de studerende til at tænke ud af boksen. For at fordre denne mere ud-af-boksen tankegang blandt de studerende flyttede vi midlertidigt undervisning ned i det kreative miljø på Sydhavnen i Frontløbernes Blackbox. De studerende blev her opdelt i tværfaglige grupper med formålet om at finde styrke i hinandens forskelligheder – både fagligt og personligt. Gennem en række udfordrende idégenereringsprocesser og med inspirerende indslag fra blandt andet Handlemod udviklede de studerende koncepter, events og apps, der på hver deres unikke måde bidrager til at skabe fællesskaber.

Fredag d. 16. August kom forløbet til en afslutning, og de studerende pitchede deres produkt for undervisere på VIA og kreative iværksættere fra Aarhus.