Begyndelser og slutninger

STAK E17
STAK E17
Vi er nu på vej ind i de sidste 6 måneder af Aarhus som europæisk kulturhovedstad og med det også slutningen på en del af STAK. Det betyder, at de næste 6 måneder bliver kritiske for beslutningen om, hvad STAK kan og vil – og i den forbindelse får vi brug for jeres hjælp. Så hold øje med vores blog eller følg os på de sociale medier for mere information om, hvordan du kan blive involveret.

Mens vi venter, så kan du møde STAK på både DC Living Lab og Creativity World Forum, der rammer Aarhus i slutningen af oktober. I efteråret genopliver vi også vores STAK // BAR, og vi glæder os til at se så mange som muligt. Alt i alt tegner det til at blive et interessant efterår, og vi kan slet ikke vente med at involvere jer i vores mange projekter.

Slutningen på sommeren har også betydet, at STAK har været nødt til at sige farvel til fem af vores teammedlemmer. Det er altid sørgeligt, når man skal sige farvel, og vi ønsker både Frederik, Sofie, Emma, Christian og Anders alt det bedste. De efterlader nogle store sko at fylde, men vi har tiltro til, at vi har fået samlet det bedst mulige team – og det er derfor en stor glæde at introducere Jonas, Elizabeth, Kitte, Sofie og Daniella.

Hold musen over den orange prik på billederne for at læse mere om de nye medlemmer og deres tanker om STAK