FORBEREDELSE TIL AARHUS 2017:
AARHUS' ÅR SOM EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD
Hvordan du dyrker din kreative ånd
I dag besøgte STAK det fantastiske "Vanebrudspalæet" til en workshop med VIA og Rethink Our Common Future for at gøre klar til Creativity World Forum
Creativity World Forum er en af de største events i Aarhus 2017. Det er en konference, som afholdes én gang om året og bringer folk sammen fra hele verden. Formålet er at mødes og skabe kreativ output igennem inspirationen fra forskellige foredragsholdere og kreative break-out sessioner. Det overordnede tema i år er "Creative Resilience".
Idéen med workshoppen i dag var at udtænke disse break-out sessioner. For at være tro mod vores omgivelser i Vanebrudspalæet (se billedet) forsøgte vi at vende det hele på hovedet og gentænke rammerne for kreativiteten.


Overskriften i dag var "Creative People: How to cultivate and nurture your creative spirit". Ud af det, der virkede som en endeløs strøm af post-it's, kom fem koncepter, som vil blive videreudviklet i de næste måneder. Det endelige koncept vil blive præsenteret til koordinatorerne af Creativity World Forum, som vil udvikle de forskellige break-out sessioner. Udover temaet "Creative People" vil konferencen også have sessioner under temaet "Creative Industries" and "Creative Cities".

2017 Academy ved Creativity World Forum
I samarbejde med studerende koordinerer 2017 Academy også den 2. udgave af studenter-konferencen "DC Living Lab", der finder sted under Creativity World Forum. Denne konference involverer studerende ved at lade dem arbejde med udfordrende emner inden for kreativitet, innovation og iværksættelse, som de selv vælger.

Du har muligheden for at blive involveret! For mere information se DC Living Lab's egen hjemmeside: http://www.dclivinglab.com