Ditte Karla i "Young Entrepreneurs in Creativity" i Torres Vedras, Portugal

Følg mig, når jeg kæmper for kreativitet i en international arena.
Fra d. 23. - 30. maj vil 24 studerende deltage i "Young Entrepreneurs in Creativity" i Torres Vedras, Portugal. Projektet udspringer af et tiltagende behov for at styrke unge arbejdere til at vælge en iværksætter vej og tilpasse behovene i lokalsamfundet. Vi vil diskutere emner omkring arbejdsløshed hos unge, analysere personlige styrker, iværksætter tænkning og kreativitet.

Stay tuned
// Ditte Karla
STAK


Fuld af begejstring!
I dag slog det mig: "Jeg er så spændt på at møde andre begejstrede unge, der også kæmper for kreativitet!" Men jeg er stadig en smule forvirret. Hvem vil jeg møde, hvor kommer de fra og hvorfor deltager de? Lad mig fortælle dig en smule om projektet før jeg smutter...

Young Entrepreneurs in Creativity er et 7 dages projekt der bliver afholdt i Torres Vedras, Portugal. Vi bliver 28 deltagere (4 fra hvert land) fra: Portugal, Estland, Polen, Tyrkiet, Italien, Spanien og Danmark.
Vi vil diskutere arbejdsløshed fra unges perspektiv.

Unge er ansvarlige for arbejdsmarkedet og arbejdspladser i den kommende fremtid, på trods af at unge er én af de største risikogrupper i samfundet ift. arbejdsløshed. Unge, der er på vej ud på arbejdsmarkedet oplever ofte, at deres evner og erfaring ikke er kompatible, så de må i stedet må tage et job, der ikke matcher deres interesse. Eller i værste tilfælde - at de bliver langtidsledige før de overhovedet har fået chancen for at komme ud på arbejdsmarkedet.

Vi forsøger at adressere promoveringen af innovative sociale virksomheder for at træne unge arbejdere til at satse på iværksætteri og kreativitet. Vi har brug for færdigheder til at give de unge de redskaber, så de selv kan skabe deres egne arbejdspladser. Vi forsøger at forstå unges holdning til arbejdsløshed blandt unge i hele Europa og prøver at finde effektive måder, hvorpå vi kan nedkæmpe arbejdsløshed og fremme iværksætteri, så det kan skabe positive forandringer i et EU fællesskab.

Det er derfor vi har samlet 28 deltagere fra syv forskellige lande - og jeg begynder at mærke spændingen!

Følg mine oplevelser her på siden!

//Ditte Karla