Vi pitcher vores visioner for fremtiden i #‎DCLivingLab‬
Vores tid i Noord-Barbrant er gået alt for hurtigt og har været fyldt med nye bekendtskaber og ny viden. Ugen sluttede af med at deltagerne pitchede deres idéer til delegerede fra Reverse Mission. I dag giver Annika dig indblik i resultaterne indenfor området #‎Mobility‬.
I DENNE UGE HAR JEG ARBEJDET MED OMRÅDET #‎MOBILITY‬.
I MIN GRUPPE ER VI 10 STUDERENDE, SOM HAR SKABT ET KONCEPT, HVOR LØSNINGEN ER AT FINDE I TRE SAMMENHÆNGENDE OMRÅDER: TEKNOLOGI, DESIGN OG SINDSTILSTAND.

TORSDAG EFTERMIDDAG PITCHEDE VI DET TIL REGIONEN NOORD-BRABRANT OG DELEGEREDE FRA REVERSE MISSION.

MOBILITET ER SELVSTÆNDIGHED
NÅR MOBILITET BLIVER UFLEKSIBELT
Om fem år skal regionen Noord-Brabant skrive under på en kontrakt med et busselskab. Denne kontrakt vil diktere infrastrukturen og brugen af offentlig transport i de næste 10 år. Problemet er at de nuværende love og bureaukratiet reducerer fleksibiliteten for forbedring i sektoren. Det reducerer mobiliteten for brugeren. Systemet forhindrer muligheden for at skabe den offentlige transport med små skridt som teknologien udvikler sig.

I tre dage i træk diskuterede og analyserede vi. Vi endte med at pitche tre sammenhængende måder at forbedre den nuværende offentlige transport: sindstilstand, teknologi og design.
Design er nøglen
Sagen er den at vi lige nu har kompetencerne til at gøre offentlig transport mere belejlig, bekvem og attraktiv for brugeren. Ved at ændre togstationernes design og ved at lade teknologien give dig en hjælpende hånd og ved at gøre indflydelse på den rejsendes sindstilstand kan man måske komme til at ændre vores kulturelle mindset og få folk til at tage bussen eller toget i stedet for bilen.


Her bliver design essentielt. Design kan skabe den fleksibilitet som systemet mangler lige nu. Design former vores teknologi og influerer på samme tid på vores sindstilstand og til sidst vores mindset.