Det 21. århundredes kompetencer
Danske Professionshøjskolers årsmøde
Hotel Koldingfjord
Den 1. juni 2017 deltog STAK i det årlige møde for Danske Professionshøjskoler på Koldingfjord Hotel. Programmet var fyldt med en masse formativ information om det 21. århundredes kompetencer i en dansk undervisningssammenhæng, hvilket en professor fra AU, Ole Sejer Iversen, præsenterede i to dele fordelt ud på dagen. Selvom dagen var forsynet med nogle vigtige uddannelsesmæssige spørgsmål, måtte vi også sige farvel til den officielle bestyrelsesformand, Harald Mikkelsen, som nu er gået på pension.

Mødet var ikke kun fyldt med uddannelsesmæssige taler og debatter, men vores helt eget uddannelsesspil STAKÅNDET fandt også sin vej gennem programmet, som udførte en masse latter.
Gennem spillet forsøgte vi, at give følelsen af at være dansk studerende i det 21. århundrede der ikke er i stand til at forudsige sin egen vej gennem uddannelsessystemet og den konstante kamp om, at forsøge at passe ind i med de nye krav, hvilket næsten enhver studerende kan relatere til. Spillet rejste dragede meget opmærksomhed og bidrog med at komplicere hovedidéen om, hvorfor det 21. århundredes kompetencer er gavnlige for udruste de studerende til de konstante forandringer i vores samfund.

For at sikre nogle mere glidende overgange blev programmet udført med hjælp fra Anja Bo som moderator, som også deltog som journalist sammen med vores helt egen journalist, Klein, i STAKÅNDET. Programmet sluttede med Carsten Koch, der opsummerede de vigtigste punkter og de vigtigste dele af dagen, før han inviterede alle gæsterne ud til en drink på terrassen.